Adana'da suç örgütü Sayğılılar'a yönelik operasyon

Adana Valiliği, 'Sayğılılar' olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 11'inin tutuklandığını duyurdu.

Adana İl Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şubesi ekiplerinin, Sayğılılar olarak bilinen silahlı suç örgütüne yönelik şafak vakti düzenlediği operasyonlarda yakalanan 15 şüpheliden 11'i tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

'SAYĞILILAR' ÇETESİNE OPERASYON

Valilikten yapılan açıklamada, ekiplerce "Sayğılılar" suç örgütü üyesi 19 şüpheliye yönelik 27 adrese operasyon düzenlendiği belirtildi.

Aralarında örgüt elebaşının da bulunduğu 15 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda 500 gram kokain, 117 fişek, çelik yelek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

adanada-saygililar-suc-orgutune-opera-600238-177656.jpg

11 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer 4 kişi serbest bırakıldı.

Açıklamada, "Operasyonu gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. Suç unsurlarına yönelik kararlı duruşumuz devam edecek." ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)