Adana Kozan'da Feci Kaza! 2 Ölü, 3 Yaralı

Adana Kozan'da Feci Kaza! 2 Ölü, 3 Yaralı
Adana’nın Kozan ilçesinde, yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kozan Adana Karayolu Mansurlu yol kavşağında İbrahim Demirci’nin kullandığı 01 Z 0724 plakalı...

Adana’nın Kozan ilçesinde, yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kozan Adana Karayolu Mansurlu yol kavşağında İbrahim Demirci’nin kullandığı 01 Z 0724 plakalı yolcu minibüsü ile Kazım Avcı (63)yönetimindeki 42 DJU 07 plakalı otomobil çapıştı. Otomobilde bulunan Hayriye Karasakal olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Kazım Avcı ile birlikte İbrahim Avcı (70), Fatma Avcı (48) ve Hasibe Avcı (58) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatma Avcı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

Olay yerinde kaza anını anlatan vatandaşlar, "Aniden oldu ne olduğunu anlamadık" dediler. Minibüste bulunan 8 kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Otomobildekilerin, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki bir akrabalarının yanından dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kazada hayatını kaybeden Hayriye Karasakal ve Fatma Avcı hastane morguna kaldırıldı.

İlgili Haberler