Adalet nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesi gözaltına alındı

Adalet nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesi gözaltına alındı
Öldürülen eşi ve iki çocuğu ile tutuklu oğlu için "Adalet" talebiyle Urfa Adliyesi önünde 17 gündür oturma eylemi yapan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, polisler tarafından gözaltına alındı.

Öldürülen eşi ve iki çocuğu ile tutuklu oğlu için "Adalet" talebiyle Şanlıurfa Adliyesi önünde 17 gündür oturma eylemi yapan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, polisler tarafından gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 24 Haziran 2018 tarihindeki genel seçim sürecinde AKP’li İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının Şenyaşar ailesine ait olan işyerine ve sonrasında hastaneye yapılan saldırıda Hacı Esvet Şenyaşar ile oğulları Adil ve Celal hayatlarını kaybetmişti.Yaşanan olayın ardından adalet istediğini dile getirerek Urfa Adliyesi önünde oturma eylemi başlatan Eminet Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar'ın bugün yaptıkları eylemde taleplerini dile getirdikleri dövizlere polis izin vermedi. Aileyi ablukaya alan polis, siyasi partilerin eyleme yaptıkları ziyaret sonrası aileyi gözaltına alarak Urfa İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Etiketler :