Ablası İsmail Saymaz'a anlattı: Siverek katilini kim saklıyor?

23 yaşındaki Sidar Uygular 80 gün önce önce trafikte aracını solladığı Yılmaz Geyik tarafından öldürüldü. Siverek’teki cinayetin ardından saldırgan Yılmaz Geyik kaçıp, izini kaybettirdi.

Halk TV Haber Merkezi

Güvenlik kamerası görüntüleriyle de tespit edilen katil aradan geçen onlarca güne rağmen yakalanamadı.

Kardeşinin katilinin yakalanmamasına isyan eden Derya Mori Uygurlar, adalet çağrısını dün Halk TV ekranlarında yineledi. İsmail Saymaz ile Neyse O’da gündeme gelen olayın ardından Şanlıurfa Valiliği harekete geçti.

Yayının ardından Uygurlar ailesine ulaşan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Sidar’ın katilinin bulunması için her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

Yılmaz Geyik’i arama çalışmaları hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da bilgilendirildiğini belirten Vali Erin, “Hangi deliğe girerse girsin, arkasında hangi güç olursa olsun katili bulup, çıkaracağız” dedi.

Katilin eşkali, bilgileri hatta aracının plakası dahi polis kayıtlarına geçti. Tanık ifadeleri ve kamera görüntülerine rağmen Yılmaz Geyik’i arama çalışmaları henüz sonuç vermedi.

Daha önce de bir gardiyanı öldüren, çeşitli suçlardan hapis yatan ve uyuşturucu kaçakçılığı da dahil 5 farklı suçtan dosyası bulunan Yılmaz Geyik’i arama çalışmaları devam ediyor.