A Haber muhabirinin sorusuna Akşener'den tepki: 'Çok ayıp'

A Haber muhabirinin sorusuna Akşener'den tepki: 'Çok ayıp'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "A Haber’in, Sabah gazetesinin muhabiri “HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?” dedi. 'Ayıp' dedim. Ben Habur rezaletinde yokum, Dolmabahçe’de de yokum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "A Haber’in, Sabah gazetesinin muhabiri “HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?” dedi. 'Ayıp' dedim. Ben Habur rezaletinde yokum, Dolmabahçe’de de yokum. "Megri megri" diyen Şivan Perver ile Barzani ile yan yana gelmedim. A Haber ve Sabah gazetesi çok üzgün. Ne yaparsanız yapın Anadolu’nun ferasetinin önüne geçemeyeceksiniz" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a konuştu. Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle;

İstediği kadar itiraz etsin. Sen CHP, İYİ Parti ve Saadet Parti seçmenine terörist diyorsun. İstediğin kadar inkar et sayın muhterem milletine hakaret ediyorsun.

Ben bir Karadeniz gelini olarak ne kafamı eğebilirim ne de dilimi tutabilirim. Sayın Erdoğan’a ‘alçak, şerefsiz’ dendi. 41 kere kendisini Haliç’te yıkayacağını söyleyen Bahçeli… Ben bugüne kadar kendisine incitici tek söz söylemedim. Ama beni mahkemeye verdi. Versen ne olur? Hepsi can baş üstüne. Önce parayla korkuttu. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan 2,5 milyon almış. Benim param olmadığını biliyor. Ama gittiğimiz her yerde ‘abla sen konuş, biz öderiz’ diyorlar. Allah’ın ve milletimin dışında baş eğeceğim bir yer yoktur.

MUTFAK YANIYOR

Yerel seçimlere giderken yerel belediye başkan adayları yarışmasın, ekonomi konuşulmasın diye milleti böldü. Yanıyor mutfak. Varlık kuyrukları var, 3 kilo patates almak için 3 saat dikiliyorsunuz. Mehdi eker 126 yıl sonra Fransa’dan madalya aldı. Sonra anlaşıldı ki, Fransa’dan et ve tarım ihracatı yüzde 1500 artmış... Fındık 11-12 lira arasında satıldı ondan sonra fiyat verdiler. Fındık göçü önler, Karadeniz’i elinde tutar. Fındık ekonomidir, iştir, istihdamdır. Neden Türkiye’nin dünya üzerinde tekel olduğu fındık ile bu oyun oynanıyor. En yakınları Berlusconi'nin çikolata fabrikalarının danışmanı da ondan. Trabzon gibi bir şehir göç alması lazımken göç veriyor. Sayın Erdoğan bak ben doğruları söylüyorum. Fındığa 5 dolar ver dolara bağla ve dünya mecburen satın alacak göreceksiniz. Sen bu iradeyi ortaya koy. Ama Berlusconi kardeşinden, yanındaki insanların rant sağlamasından vazgeçemiyorsun. Hani diyorsun ya dünya 5’ten büyüktür. Fındık üreticisi de 5 hırsızdan büyüktür.

"A HABER VE SABAH ÇOK ÜZGÜN"

Saraylara giden, 3 bin koruma ile gezen adına milletin adamı denen ama diktatörlüğün dik alası olan Edoğan’a seslenmek isterim. Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var.

A Haber’in, Sabah gazetesinin muhabiri “HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?” dedi. 'Ayıp' dedim. Ben Habur rezaletinde yokum, Dolmabahçe’de de yokum. "Megri megri" diyen Şivan Perver ile Barzani ile yan yana gelmedim. Çadır mahkemelerinden Türk bayrağını teröristler rahatsız olmasın diye çıkarttırmadım. Iğdır’da biz Cumhur İttifakı’nın adayını destekliyoruz. Ama bunlar Barzani ile anlaştı, kayyum atanmayan tek il Iğdır. Zorlandılar ama bir oyunu bozduk biz. Şimdi bizim oylarımızla kazanacaklar ona bozuluyorlar. Daha ilginci Barzani’de bana bozulmuş. Yakında Trump’da bana tweet atarsa şaşırmam Ahlat’ta da aday çıkarmıyoruz. Orada da Mümtaz Çoban’ı destekliyoruz. Adaylar memnun A Haber ve Sabah gazetesi çok üzgün. Ne yaparsanız yapın Anadolu’nun ferasetinin önüne geçemeyeceksiniz.

"EKREM İMAMOĞLU KAZANIYOR"

Ekrem İmamoğlu kardeşim kazanıyor. Alıyor. Martın sonu bahar. Çok nazik çok kibar. İstanbulun Karadenizlilileri özelllikle Trabzonlular Ekrem İmamoğlu'nun arkasında.