7 Yaşındaki Çocuğu Annesinin Gözü Önünde İstismar Etti!

7 Yaşındaki Çocuğu Annesinin Gözü Önünde İstismar Etti!
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde, dikkat çeken bir istismar davası kararı bağlandı. Olay tarihinde 7 yaşında olan kız çocuğu, aynı sitede yaşayana Aziz Dokumacı (33) tarafından istismara maruz kaldı. Üstelik, dehşet veren olay sitenin orta yerinde ve gündüz yaşandı. Çocuğun annesi o anları gördü; olayla ilgili hakkında dava açılan Dokumacı zihinsel engelliyim” dese de 5 yıl hapis cezası aldı.

Berfin Funda AÇIKBAŞ

Çocuğa yönelik istismar olayı İstanbul Eyüp’teki bir sitenin bahçesinde yaşandı. İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karara bağlanan dosyaya göre, Aziz Dokumacı, aynı sitede oturan A. U.’yu, oyuncak alma bahanesi ile yanına çağırdı.

Dokumacı, sitede çardak olarak kullanılan yerde A. U.’ya yönelik cinsel istismarda bulundu. Aile başlangıçta durumun farkına varmadı. Küçük çocuğu yanına almak için ailesinin yaşadığı eve dahi gelen Dokumacı’nın ısrarlı çabası anne H. U.’nun da dikkat çekti.

En son yine A. U.’yu yanına çağıran Dokumacı’nın çocuğa yönelik istismarını, anne H. U. de evinin penceresinde gördü. Annenin şikâyeti üzerine Dokumacı hakkında dava açıldı. Ancak bu süreçte dikkat çeken bir ‘tehdit’ olayı da gündeme geldi.

‘EVDEN ÇIKARIRIZ’ TEHDİDİ

Dokumacı’nın ailesi tarafından kiracısı oldukları evden çıkmaları gerektiği aksi halde de başlarına bir iş geleceği söylendi. Şahsın eniştesi tarafından tehdit edilen aile yine de durmadı. Olay yargıya taşındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ HASTALIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Mahkemede ise istismarcı sanık Aziz Dokumacı, yaptıklarını kabul etmedi. Dokumacı’nın ifadesinde şu ifadeler yer aldı:

"Ben hiçbir şey yapmadım. Ben arka blokta oturuyorum. Onların binasında da teyzem oturuyor, teyzem bana yemek vermeye çalışıyor, bende bu nedenle teyzemin yanına gidiyorum, ben mağdurun yanında pantolonumu indirmedim, iddianamede geçen eylemleri gerçekleştirmedim, neden bu şekilde bir şey söylediklerini bilmiyorum, ben Wilson hastasıyım, bu hastalık bakır fazlalığından olur, üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, mağdurun annesi H. abla bana diyordu ki benim hasta oğlum var ben gidemiyorum, sen Halk ekmeğe giderken bana haber ver diyordu, bende bu nedenle kendisini telefonla arıyordum, aradığımda bazen telefonu A. bakıyordu, kontörüm olmadığı zaman görüntülü aradığımda olmuştur.

Ben mağdura hiçbir zaman oyuncak alıp vermedim, ancak harçlık vermişliğim vardır, daha doğrusu bütün çocuklara harçlık vermişliğim vardır, maaşımı dağıtıyordum"

5 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Yapılan yargılama sonrası Dokumacı’ya çocuğa karşı sarkıntılık düzeyinde kalan istismar nedeni ile 5 yıl hapis cezası verildi.

Etiketler :