7 Aydır Kayıp Engelli Kızının Kanlar İçinde Fotoğrafını Buldu!

Antalya'da 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit'in kanlar içinde fotoğrafı ortaya çıktı. Babayiğit'in boynunda kan izleri, yerde hareketsiz yatar halde fotoğrafının kendilerine ulaştığını ve kızının dini nikahla birlikte yaşadığı Mehmet Basık'ın cinayet şüphesiyle tutuklandığını söyleyen baba Vedat Babayiğit, "Tek derdimiz kızımızın bir an önce bulunması. Canlı ya da ölü" dedi.

Vedat Babayiğit, 24 yaşındaki işitme engelli kızı Nihal'in 16 Ocak 2022'de evden ayrıldığında sosyal medyadan tanıştığı M.B'nin (25) yanına gittiğini söylediğini ifade etti.

M.B'nin de işitme engelli olduğunu belirten Babayiğit, "Kızımla M.B. Batman'da yaşamaya başladı. İmam nikahlı birlikteliklerinden 2023'te bir de çocukları oldu. Doğumdan sonra görüntülü görüşmelerimizde sürekli 'beni buradan kurtarın' diyordu. Eşiyle arasında anlaşmazlıklar başlayınca Batman'a giderek kızımızı Serik'e getirdik. Ancak M.B'nin ailesi yeni doğan çocuğu ne annesine ne de bize göstermedi." diye konuştu.

kayip-kadinin-kan-icinde-yatarken-fotogr-53150-2.jpg

9 EKİM'DEN BERİ KAYIP

Kızını Serik'e getirmelerinden 3 ay sonra M.B'nin de peşlerinden geldiğini aktaran Babayiğit, "Kızımız 9 Ekim 2023'ten bu yana kayıp. Eşi ile arası açılınca Batman'dan Serik'e yanımıza getirmiştik. En son ilçeye gelen eşiyle görüldüğü tespit edildi." dedi.

kayip-kadinin-kan-icinde-yatarken-fotogr-53150-3.jpg

KIZININ KANLAR İÇİNDE FOTOĞRAFINI GÖRDÜ

Babayiğit, yaşananları şöyle anlattı:

"Mayıs ayının ilk günleriydi. Kızımın dayısı Ali Yılmaz'a sosyal medya hesaplarından ulaşan bazı kişiler, kızıma ait olduğunu söyledikleri yerde hareketsiz kanlı görüntüler attı. Bunun üzerine polise başvurduk. Batman'da yaşayan kızımın imam nikahlı kocası M.S, 2 Mayıs'ta gözaltına alındı ve tutuklandı. Polis şüphe üzerine Serik Millet Bahçesi'nde kadavra köpekleri ile geniş kapsamlı arama yaptı ama kızıma ne ölü ne de canlı ulaşılamadı. Olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Öldüyse de en azından başında dua edebileceğimiz bir kabri olsun."

Kayıp kızın dayısı Ali Yılmaz da 1 Mayıs'ta yeğeni Nihal Babayiğit'e ait olduğu belirtilen kanlı görsellerin tanımadığı kişilerce kendisine gönderilmesi üzerine polise başvurduklarını anlattı.