'5 bakan daha görevden alınacak' iddiası

Adalet Bakanı'nın görevden alınmasının ardından Ankara kulisleri hareketlendi.politikyol.com Ankara Temsilcisi Mahmut Aydın, 5 bakanın daha görevden alınacağını belirtti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yerine Cumhurbaşkanlığı kararı ile Bekir Bozdağ'ın atanmasının ardından Ankara'da kulisler hareketlendi. Gül'ün ardından başka bakanların da görevden alınacağı konuşuluyor. Halk TV ekranlarında yayınlanan İpek Özbey'le Kadraj programına bağlanan politikyol.com Ankara Temsilcisi Mahmut Aydın konuyla ilgili son duyumları aktardı.

İpek Özbey'in Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun ve 3 bakanın görevden alınacağı iddiasını hatırlattığı Aydın, şunları söyledi;

"3 değil daha fazla isim var. Ben size sayayım. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun değişeceği söyleniyor.

Bir de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun adı dolaşmaya başladı. Üstelik AKP'ye yakın internet sitelerinde çıktı bu haber. Tüm bunların ortaya çıkmasındaki neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısından sonra yaptığı toplantıda kabine değişikliğine gideceğini söylemesi"