43 yaşındaki işçi 5'inci kattan düşerek hayatını kaybetti
Yayınlanma:
Eskişehir'de 8 katlı binanın dış cephe yalıtımı için kurulan iskelenin 5'inci katından düşen işçi Sıddık Tekin hayatını kaybetti.
Eskişehir Odunpazarı ilçesinde, dış cephe yalıtımı için kurulan iskelede çalışan 43 yaşındaki Sıddık Tekin, aşağıya düşerek hayatını kaybetti.
5'İNCİ KATTAN DÜŞEN İŞÇİ ÖLDÜ
Ihlamurkent Mahallesi'ndeki 8 katlı binanın dış cephe yalıtımı için kurulan iskelede çalışan Sıddık Tekin, dengesini kaybederek 5'in kattan düştü.
43 yaşındaki işçinini durumunu görenler çevredekilerin ihabrı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Ambulansla götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sıddık Tekin, tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak:DHA