17 yaşındaki çocuğu internet kafede bıçakladı!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir internet kafede tartıştığı 17 yaşındaki B.A.'yı 3 yerinden bıçaklayarak yaralayan 18 yaşındaki R.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırı anları ise, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bulunan bir internet kafede cuma günü meydana gelen olayda, oyun oynamak için internet kafeye giden 18 yaşındaki R.U. ile aynı kafede başka masada oyun oynayan 17 yaşındaki B.A. arasında tartışma çıktı. R.U. isimli saldırgan, yanındaki bıçakla, koltukta oturan B.A.’yı bıçakladı.

internet-kafede-tartistigi-kisiyi-bicakl-1191688-354162.jpg

17 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU BIÇAKLADI!

Karın ve göğüs bölgesinden 3 bıçak darbesi alan B.A., bir eliyle R.U.'nun bıçak tutan elini, diğer eliyle de yaralandığı bölgeleri tuttu. B.A., daha sonra internet kafeden çıkarak yardım istedi. R.U. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

internet-kafede-tartistigi-kisiyi-bicakl-1191689-354162.jpg

SALDIRGAN TUTUKLANDI!

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. B.A., ambulansla kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Kütahya'da bir hastaneye sevk edildi.

R.U. isimli saldırgan ise, polis ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmalarının ardından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.U., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (DHA)

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi