14 kez bıçaklayarak öldürdüğü karısını suçladı!

14 kez bıçaklayarak öldürdüğü karısını suçladı!
Eskişehir'de Rus eşi Elena Samsanova'yı (55), 14 kez bıçaklayarak öldüren Atila Sarıhan, "Beni tahrik edeceğine medeni şekilde konuşsaydı bu şekilde olmazdı” dedi ölümünden karısını suçlu tuttu.

Eskişehir'de 2 yıllık evli Atila Sarıhan ile Rusya uyruklu eşi Elena Samsanova arasında, geçen yıl mart ayında tartışma çıktı. Çiftin arasındaki arbedede Sarıhan, eşi Samsanova'yı 14 kez bıçakladı. Elena Samsanova öldü, gözaltına alınan Atila Sarıhan ise tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Savcısı Ersin Tosun, hazırladığı iddianameyle tutuklu sanık Atila Sarıhan hakkında Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. İddianamede, Sarıhan'ın eşini 8'i ölümcül 14 kez bıçakladığı belirtilerek, 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Davanın Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki bugün görülen duruşmasına, tutuklu sanık Atila Sarıhan ile taraf avukatları katıldı. Mahkemede, öldürülen Elena Samsanova'nın incelenmesi için kriminale gönderilen cep telefonunun şifresinin henüz tespit edilemediği ve telefonunun çözümlenemediği belirtildi.

82681-1.jpg

"BENİ TAHRİK ETMESEYDİ BU ŞEKİLDE OLMAZDI"

Tutuklu sanık Atila Sarıhan, öldürdüğü eşinin kendisini tahrik ettiğini öne sürerek, “Ben bu olaydan üzgün ve çok pişmanım. Onu çok sevdim. 25 yıllık karımı terk edip evlendim. Beni tahrik edeceğine medeni şekilde konuşsaydı bu şekilde olmazdı. O bana bıçakla saldırdı, ben elinden alırken yaralandım. Ben bakmayayım diye telefona şifre koyardı. Ben bu telefonun şifresinin çözülmesini istiyorum” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanık Sarıhan’ın olay sırasında elinden yaralandığını belirtmesi üzerine adli tıp kurumundan eliyle ilgili sağlık raporu alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.