110 yıl cezası kesinleşmiş suç makinesi 7 kişi yakalandı

İzmir'de çeşitli suçlardan 10 yıl ile 26 yıl arasında hapis cezaları bulunan kesilmiş hapis cezaları bulunan ve kaçan 7 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İzmir'de yaptıkları yakalamalarla ve adli olaylardaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bu kez de kaçakları yakaladı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri 15 Temmuz 26 Temmuz tarihleri arasında kaçak avına çıktılar.

Çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan ancak kaçan 7 şüpheliyi gözaltına aldılar.

10 YILLA 26 YIL ARASINDA CEZASI BULUNANLAR ARANIYORLAR

Yakalanan şüphelilerden G.T'nin uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 10 yıl 1 ay 24 gün, H.B'nin aynı suçtan 11 yıl 8 ay, H.E'nin Vergi usul kanununa muhalefet suçundan 12 yıl 1 ay, M.A'nın 14 yıl 4 ay 20 gün, B.D'nin cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, silah bulundurma, tefecilik, hükümlü ve tutuklunun kaçması, korku kaygı ve panik yaratacak tarzda silahla ateş etme suçlarından toplam 15 yıl 11 ay 23 gün, K.P'nin resmi belgeyi bozma, yoketme veya gizleme suçundan 18 yıl 6 ay 27 gün, S.Ö'nün ise dolandırıcılık, hükümlü ve tutuklunun kaçması, başkasına ait banka kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçlarından 26 yıl 8 ay hapis cezası ile arandıkları öğrenildi.

Yakalanan 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Merkezi