Zoom 2021’de elde ettiği geliri açıkladı

Zoom 2021’de elde ettiği geliri açıkladı
Zoom Video Communications, Inc. 31 Ekim'de sona eren mali çeyrek finansal sonuçlarına göre önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 35 büyüme kaydetti.

Zoom Video Communications, Inc. 31 Ekim’de sona eren üçüncü mali çeyrek finansal sonuçlarını bugün açıkladı. Rapora göre, üçüncü çeyrek toplam geliri önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 büyüyerek 1 milyar 50 milyon 800 bin dolar oldu. Son 12 ayda gelire 100 bin dolardan fazla katkı yapan müşteri sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 94 arttı. Geçen yılın aynı dönemine göre üçüncü çeyrek GAAP faaliyet geliri yüzde 27,7 ve GAAP dışı faaliyet geliri ise yüzde 39,1 arttı.

'Ofise dönüşler sürerken uzaktan çalışma modellerini tanıttık'

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Zoom kurucusu ve CEO’su Eric S. Yuan, “Üçüncü çeyrekte yıllık kullanıcı etkinliğimiz Zoomtopia’yı platformumuzun yeni özelliklerden Zoom Events üzerinde gerçekleştirdik. Bu sürükleyici ve çok kanallı konferansta, kullanıcılarımızı nasıl iletişim platformumuzun merkezine yerleştirdiğimizden, teknolojimize eklediğimiz yeni iş akışlarına, Zoom’un iş birliği konusunda çıtayı daha yukarı taşıyan yeteneklerinden, işletmelerin müşterileriyle yüz yüze iletişim kurma konusunda elini güçlendirdiğimiz Zoom Events ve yakında sunacağımız Video Engagement Center’a kadar birçok yeniliğimizi duyurduk. Bazı şirketlerin ofise dönüş konusunda denemeler yaptığı son dönemde, ofisten, uzaktan ya da hibrit tüm çalışma modellerini güçlendirmek için tasarladığımız Hot Desking, Whiteboarding ve Smart Gallery çözümlerimizi tanıttık. Zoom olarak, inovasyon ve özveri ile müşterilerimize mutluluk ve değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:DHA

Etiketler :