Altın kaplama zeytin ürettiler. Paraya para demediler

Altın kaplama zeytin ürettiler. Paraya para demediler
Merkezi İstanbul Sarıyer'de olan bir zeytin firması internet sitesi üzerinden altın kaplama zeytinlerini satışa çıkardı. Türkiye'de altın kaplama yiyecek kültürünün olmaması fiyatı gören herkesin aklına, satışın Ortadoğulu zenginlere ve Arap şeyhlerine yapıldığını getirtiyor.

Şirket internet sitesinde Türkiye'nin 7 bölge, 41 il, 270 ilçesinde yetiştirilen ve zengin türlerden elde edilen zeytin, zeytinyağı ve zeytin ürünlerini alıcıyla buluşturmayı hedeflediğini dile getiren zeytincilik firması ürünleri arasına altın kaplama zeytini de dahil etti. Atın kaplamalı zeytinin Türk Patent ve Marka Kurumundan patentini alarak tescil ettirdi.

Yurt dışına da pazarlanan patentli bu zeytin Ortadoğulu zenginlerden ve Arap şeyhlerinden çok talep görüyor.

whatsapp-image-2024-09-30-at-13-33-39.jpeg

24 TANESİNİ 300 DOLARA SATIYORLAR

Zeytincilik şirketi zeytinin tanesini 12 buçuk dolardan satışa çıkardı. 24'lü paket haline getirdiği altın kaplama zeytini 300 dolara satıyor.

Şirket altın kapladığı zeytinlerden "zeytine yeni bir boyut kazandırarak onu lüksün zirvesine taşıyan bir ürün" olarak bahsetti. 30 yıllık deneyimlerini ve Ar-Ge çalışmasını altın kaplamalı zeytin fikrinde buluşturan şirket, altının antienflamatuvar özelliklere sahip olduğunu ve romatoid artrit gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılabileceğinden yola çıktıklarını vurguluyor.

Kaynak:halktv.com.tr