Yarından İtibaren Geçerli Zam Geldi: Yeni Ücret 38,58 TL

Yarından İtibaren Geçerli Zam Geldi: Yeni Ücret 38,58 TL
İzmir Büyükşehir Belediyesi, son zamla birlikte Baykuş tarifesini de güncelledi. Gece geç saatlerde ulaşımı kolaylaştırmak için başlatılan Baykuş tarifesi, yeni ücretlerle dikkat çekiyor. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için seferlere aralıksız devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ulaşıma yaptığı zamla Baykuş tarifesini de güncelledi. Baykuş tarifesi yeni zamla birlikte 38,58 TL oldu. Öğrenci ücreti ise 14,86 TL’ye yükseldi. Öğretmenler için belirlenen ücret 23,22 TL oldu. 60 yaş kartı olanlar 31,26 TL ödeyecek. Kredi kartı ile binenler için ücret 43 TL olarak belirlendi.

BAYKUŞ TARİFESİNDE GECE SEFERLERİ

Belediye, gece geç saatlerde vatandaşların ulaşım sorununu çözmek amacıyla Baykuş tarifelerini devreye soktu. Bu kapsamda otobüs, vapur, metro ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarında geç saatlerde de seferler düzenleniyor. Baykuş tarifesi, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor.

yarindan-itibaren-gecerli-zam-geldi-yeni-ucret-3858-tl-1.jpg

ESHOT BAYKUŞ SEFERLERİ

ESHOT otobüsleri ile düzenlenen Baykuş seferleri şu şekilde:

- 910 Gaziemir-Konak
- 920 Çiğli-Konak
- 930 Bornova-Konak
- 940 Buca-Konak
- 950 Narlıdere-Konak

Bu seferler, gece 00.00 ile 05.00 saatleri arasında düzenli aralıklarla yapılacak. Vatandaşlar, gece saatlerinde de toplu taşıma hizmetlerinden faydalanarak güvenli bir şekilde seyahat edebilecekler.