Yapı Kredi emekli promosyonunda rekor kırdı: Milyonlarca emekli bayram edecek

Yapı Kredi emekli promosyonunda rekor kırdı: Milyonlarca emekli bayram edecek
Emekli maaşlarına yapılan zam, bankaların verdiği promosyon oranlarına yansımaya başladı. Son olarak Yapı Kredi, kaçırılmayacak bir promosyona imza attı. İşte detaylar...

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü düzenlediği basın toplanıtısı ile emekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. Düzenlemenin bu hafta mecliste onaylanması bekleniyor.

ghn-001.png

Bu açıklama ile beraber, bankaların emeklilere özel sunduğu promosyon oranlarına da güncellemeler gelmeye başladı. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin gözü kulağı bankalar tarafından verilecek olan yeni promosyon oranlarında.

22490.jpg

YAPI KREDİ'DEN REKOR EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşlarının artmasıyla beraber, bankalar emekli müşteri sayısını arttırmak için promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu bankalardan birisi olan Yapı Kredi, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşterilerine 18 bin TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu.

fhg.png

Banka maaş baremine göre 10 bin TL'ye kadar maaş alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin - 15 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 15 bin - 20 bin TL aralığında maaş alanlara 12 bin 500 TL, 20 bin TL ve üstünde maaş alanlara 15 bin TL ödeme yapacak.

Ek ödül taahhütnamesi ile birlikte 2 ay içinde iki otomatik fatura talimatı veren müşterilere 1500 TL ek ödeme yapılacak. Aynı zamanda 2 ay içinde bireysel kredi kartıyla 1000 TL harcama yapan emekli müşterilere 1000 TL ek ödeme yapılacak.

dg-001.png

Maaş taşıma ve ek ödül taahhütnamesi imzalama işlemlerinin ardından 2 ay içinde ilk kez bankanın mobil uygulamasını kullanmaya başlayan emeklilere özel 500 TL ödeme yapılacak.

Yapı Kredi tarafından sunulan promosyon fırsatına ilişkin daha detaylı bilgi siteyen emekli vatandaşlar, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilir.