Valiye 1 milyon 700 bin liralık makam aracı

Valiye 1 milyon 700 bin liralık makam aracı
Rize Valisi Kemal Ceber'in 1 milyon 700 bin liralık makam aracı yurttaşlardan tepki topladı.

Rize'nin eski valisi Ersin Yazıcı, 2015 yılında İller Bankası'ndan köy hizmetleri için gönderilen kaynaktan 642 bin 475 lira vererek son model makam aracı satın almış, o dönemde büyük tepki toplamıştı. Şimdiyse Rize Valisi Kemal Ceber'in eski aracı piyasa değeri 1 milyon 700 bin lira olan A8 marka araçla değiştirmesi tepki çekti.

Yurttaşlar ekonomik krizle boğuşuyor

İktidara yakın medya organları, değişikliği 'İçişleri Bakanlığı tarafından tahsis edildi' diyerek savunsa da yurttaşların ekonomik krizle boğuştuğu, vergi yükünün altında ezildiği ve ekonomik intiharların her geçen gün arttığı bugünlerde bir ilin valisine 1 milyon 700 bin lira değerinde bir makam aracı tahsis edilmesi öfke yarattı.

Makam aracının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan vatandaş şu ifadeleri kullandı:

Ordumuz cephede savaş veriyor, REİS uykusuz yorgun, milletten destek bekliyor, birlik bekliyor.

 

Vatandaş krizle boğuşuyor, vergi ödüyor, cezalar ödüyor, hamdolsun, vatan sağ olsun diyor. Biz ne günler atlattık diyor. Devletimizin ve hükümetimizin arkasındayız diyor. Bu milletin kalbini daha fazla kırmayın. REİS'i bitirmeye calışan bürokrasi denilen canavarla kim savaşacak. Geçen sene Q7, bu sene de 1.700000 TL A8, HAYIRLI OLSUN, VATAN SAĞ OLSUN. Biz onu da oderiz.

rize-001.jpg 

Etiketler :