Vakıfbank emekli promosyonunda rekor kırdı: Milyonlarca emekli bayram edecek

Vakıfbank emekli promosyonunda rekor kırdı: Milyonlarca emekli bayram edecek
Emekli maaşlarına yapılan zam, bankaların verdiği promosyon oranlarına yansımaya başladı. Son olarak Vakıfbank, rekor oran ile kaçırılmayacak bir promosyona imza attı. İşte detaylar...

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler'in emekli maaşlarını 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildiğini açıklamasının ardından bankalar da emekli promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin gözü kulağı da bankalar tarafından verilecek olan yeni promosyon oranlarında.

hfns.png

VAKIFBANK'TAN REKOR EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşlarının artmasıyla beraber, bankalar emekli müşteri sayısını arttırmak için promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu bankalardan birisi olan Vakıfbank, 30 Eylül 2024 tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyan emekli müşterilerine toplamda 24 bin TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu.

fhg.png

DETAYLAR

VakıfBank, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanya kapsamında emekli maaşını VakıfBank'a taşıyacak müşterilerine 12.000 TL'ye varan promosyon ödemesine ek olarak, 12 ay boyunca VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve/veya Bankomat Kartı ile yapılacak alışverişlerde aylık kart bazında toplamda maksimum 500 TL olmak üzere 12.000 TL'ye varan nakit ödeme avantajı sağlayacak.

ghn.png

KİMLER YARARLANABİLİR?

VakıfBank tarafından başlatılan kaçırılmayacak kampanyadan yararlanabilmek için SGK emeklisi veya yeni emekli olmuş vatandaşların maaşını VakıfBank'a taşıması gerekiyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin, VakıfBank Mobil'de yer alan "Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de kredi kartı için 2 ayrı kampanyaya katılması gerekiyor. Emekliler "Hemen Katıl" butonu aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde işlemi aktive edebiliyor.

Kampanyaya ilişkin daha detaylı bilgi almak isteyen emekliler, VakıfBank websitesi ve VakıfBank şubelerini ziyaret edebilirler.