Türk Uzay Şirketi Milyon Dolarlık Sipariş Aldı

Türk Uzay Şirketi Milyon Dolarlık Sipariş Aldı
SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş., yurt içi bir müşterisinden 893.024 ABD Doları tutarında sipariş aldı. Sipariş savunma sistemleri ürünlerini kapsıyor. Teslimatlar 2024 ve 2025 yıllarında yapılacak.

SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş., yurt içi müşterisinden savunma sistemleri alanında 893.024 ABD Doları değerinde bir sipariş aldı. Şirket, siparişe konu ürünlerin teslimatlarını 2024 ve 2025 yıllarında tamamlamayı planlıyor. Bu yeni iş ilişkisi, şirketin cirosunu olumlu etkileyecek.

TESLİMATLAR 2024 VE 2025'TE

Siparişe konu ürünlerin teslimatları, 2024 ve 2025 yılları içinde tamamlanacak. Bu süreç, şirketin operasyonel faaliyetlerinde bir yoğunluk yaratacak.

SİPARİŞİN ETKİSİ

Şirket, bu yeni iş ilişkisi sayesinde cirosunu artırmayı hedefliyor. Yurt içi müşteriden alınan bu sipariş, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri'nin piyasa konumunu güçlendirecek.

Bu gelişme, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri'nin büyüme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Şirket yetkilileri, bu tür siparişlerin gelecek dönemlerde de devam etmesini bekliyor.