Tüm Emeklilere İndirimli Oldu! O Kurumdan Özel Kampanya

Tüm Emeklilere İndirimli Oldu! O Kurumdan Özel Kampanya
Türkiye genelinde hizmet veren o kurum emekliler için ayrıcalıklı bir kampanya başlattı.

Tüm Türkiye’de posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret gibi birçok alanda faaliyet gösteren PTT, emekliler için özel bir kampanya başlatma kararı aldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT, 2024 yılının Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından “2024 Emekliler Yılı - Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları” projesi kapsamında, emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Bu kampanya çerçevesinde, emeklilerin PTT üzerinden yapacağı işlemlerde belirli indirimler uygulanacak. Özellikle kargo gönderimlerinde geçerli olacak bu indirimler, emekli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. PTT, daha önce düzenlediği kargo kampanyasının kapsamını genişleterek, emekli vatandaşlara standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerinde ayda en fazla 5 adet yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim sunacak.

Picture background

TC KİMLİK NUMARASI YETERLİ OLACAK

Emekli vatandaşlar, PTT iş yerlerine gelerek ve T.C. kimlik numaralarını ibraz ederek bu kampanyadan anında yararlanabilecekler. Bu indirimden faydalanmak için herhangi bir ön koşul veya kayıt işlemi gerekmiyor, sadece kimlik numarasının ibrazı yeterli olacak.

PTT'nin bu özel kampanyası, emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve onlara ekonomik avantajlar sağlamayı hedefliyor. 2024 Emekliler Yılı ilanı ile birlikte başlatılan bu proje, Türkiye’nin emektarlarına verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.