Tarihin En Zengin İnsanıydı... Tüm Mal Varlığını Bir Gecede Kaybetti!

Tarihin En Zengin İnsanıydı... Tüm Mal Varlığını Bir Gecede Kaybetti!
Tarih boyunca gelmiş geçmiş en zengin insanın kim olduğu merak ediliyor. Teknik olarak bu tartışmanın galibi belli olsa da, ABD'li Chris Reynolds, insanlık tarihi boyunca kimsenin sahip olamadığı büyüklükteki servetine çok kısa sürede veda etmek zorunda kaldı.

Halihazırda 250 milyar doların üzerindeki serveti ile dünyanın yaşayan en zengin insanı olan Elon Musk, bu kadar büyük servetine rağmen "Dünyanın gelmiş geçmiş en zengin isimleri" listesinde yer almamakta.

Tarih boyunca çok sayıda milyarderin elinde el değiştiren bu unvan, bir daha değişmemek üzere sahibini bulmuş olabilir. ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Delaware County'de yaşayan 56 yaşındaki Chris Reynolds, 2013 yılında uyandığında Paypal hesabında 92 katrilyon dolar olduğunu fark etti.

dolarrr3.jpg418 MİLYAR DOLARLIK ROCKEFELLER'I GERİDE BIRAKTI

Reynolds, bu serveti ile insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en zengini olarak gösterilen ve 418 milyar dolarlık servetiyle yıllardır zirveyi elinde tutan John D. Rockefeller'ı geride bırakırken, tarihin görmüş olduğu tek katrilyoner olarak kayıtlara geçti.

Elbette sıradan bir vatandaş olan Reynolds'un başına gelenler kısa sürede fark edildi ve peri masalı erkenden son buldu. Paypal, hesaplarda bir yanlışlık olduğunu fark ederek dünyanın kısa süreliğine de olsa en zengin insanı olma unvanını ele geçiren Reynolds'un bakiyesine bloke getirdi.

paraci1.jpg

PAYPAL ÖZÜR DİLEDİ

ABD basınının ilgisini çeken bu olayın ardından Reynolds, CNN'e verdiği röportajda, o ana ilişkin olarak şunları söyledi: ''İlginç bir his. Birilerinin benimle eğlendiğini düşündüm..." ifadelerini kullandı.

Konu hakkında açıklama yayınlayan ve Reynolds'tan özür dileyen Paypal ise, durum hakkında ''Bu açıkça bir hatadır ve Bay Reynolds'un, bunu anlamasını umut ediyoruz'' yorumunda bulundu.