Sosyetenin gözde SPA’sı için iflas kararı

Sosyetenin gözde SPA’sı için iflas kararı
Beşiktaş, Nişantaşı ve Üsküdar başta olmak üzere bir dizi gözde otelde faaliyet gösteren ünlü SPA merkezi Greenspa Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Şirketi için iflas kararı verildi. Kararla birlikte şirketin tasfiyesine başlandı. İş kadını Dilek Eren’e ait şirket 6 yıl önce kurulmuştu.

Halktv.com.tr/EKONOMİ

İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, geçen 24 Haziran günü Greenspa Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi için iflas kararı verildi. Verilen karar sonrası şirketin tasfiye sürecine geçildi. İlk iflas alacakları toplantısı ile 19 Temmuz günü yapılacak.

whatsapp-image-2024-07-17-at-19-39-32.jpeg

ÇOK SAYIDA ŞUBESİ VARDI

Greenspa Sağlıklı Yaşam Aralık 2018’de Dilek Eren tarafından kurulan şirketin Üsküdar Altunizade, Beşiktaş ve Nişantaşı başta olmak üzere 10'a yakın gözde otelde şubesi bulunuyordu.

whatsapp-image-2024-07-17-at-19-35-53.jpeg
Dilek Eren bir çok şube açmıştı.

Markası ile ilgili bir açıklama yapan Dilek Eren şunları kaydetmişti: GreenSpa olarak yaklaşık 18.000 üye kapasitesi ile çok geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Konusunda tecrübeli tıp doktorları, Avrupa’nın en büyük laboratuvarları ve medikal direktörleri, estetik ve güzellik doktorları, özel klinik merkezleri ile iş birliği yapıyoruz. Bu uygulamalarla keyif ve rahatlama adına gittiğiniz merkezlerimizde aslında buhar odasını, Türk hamamını, masaj şekillerini, doktorların önerdiği haliyle özel paketlerde uygulayarak detox tedavi yöntemlerini kullanmış oluyorsunuz” demişti.

Kaynak:halktv.com.tr