SON DAKİKA Vergi affı 2023 | Vergi affı kabul edildi mi? Vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak?

SON DAKİKA Vergi affı 2023 | Vergi affı kabul edildi mi? Vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak?
Vergi affı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. TBMM Genel Kurulu'nda dün görüşülen vergi affının yasalaşıp yasalaşmadığı merak ediliyor. Vergi affı kabul edildi mi? Vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? soruları araştırılıyor. İşte Son Dakika Vergi Affı 2023 detayları...

SON DAKİKA...

Vergi affı kabul edildi mi? Vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? soruları milyonlar tarafından araştırılıyor. Dün (9 Mart 2023) TBMM Genel Kurulu'nda, kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

vergi-affi1.jpg

Vergi affı kabul edildi mi?

TBMM'de 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', kabul edildi. Kabul edilen yasayla; halkın vergi dairelerine hangi türden olursa olsun tüm borçları yeniden yapılandırma kapsamına alınıyor. Tüm vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırma düzenlemesinde yer almayan adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları da yine yapılandırma kapsamına alınıyor.

vergi-affi.jpg

Vergi affı çıktı mı?

Vergi affı, Genel Kurul'da kabul edilip Resmi Gazete'de yayımlandığı zaman yasalaşacak.

Etiketler :