SİGARAYA ZAM! 8 Mayıs 2024 Güncel Sigara Fiyatları: En Ucuz ve En Pahalı Sigara Kaç TL Oldu?

SİGARAYA ZAM! 8 Mayıs 2024 Güncel Sigara Fiyatları: En Ucuz ve En Pahalı Sigara Kaç TL Oldu?
Sigara gruplarına peş peşe zam geldi. Sigara fiyatlarına 3 TL artış yaşanırken zamlı fiyatlar merak ediliyor. Peki en ucuz ve en pahalı sigara kaç TL oldu? İşte zamlı sigara fiyatları.

Sigaraya geçen günlerde yeni bir zam daha geldi. 3 sigara grubunda fiyatlar artarken son zamla birlikte güncel sigara fiyatları merak ediliyor. Peki güncel sigara fiyatları ne? En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL oldu? İşte zamlı sigara fiyatları listesi.

sigara.jpg

3 TL ZAM GELDİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından sigara zammını duyurdu. Dündar, "Son sigara grubuna da zam geldi" dedi. BAT, TT ve Imperial Tobacco sigara gruplarının ürünlerine 3 TL zam yapıldı.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA KAÇ TL OLDU?

BAT grubunun en pahalı sigarası 75 TL, en ucuzu 58 TL; TT grubunun en pahalı sigarası 64 lira, en ucuzu 53 TL; Imperial Tobacco grubunun en pahalı sigarası 70 TL; en ucuzu ise 56 TL oldu.

sigara.jpeg

Geçen günlerde JTI ve PM sigara gruplarına zam gelmişti. JTI sigara grubunun en pahalı sigarası 70 TL, en ucuzu ise 58 lira; Philip Morris (PM) sigara grubunun en pahalı sigarası 70 TL, en ucuzu ise 63 lira olmuştu.