Selçuk Geçer'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Rekor Yükselecek'

Selçuk Geçer'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Rekor Yükselecek'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'Hazır Olun' diyerek yaptığı açıklamada kripto piyasasına dair bir rekorun haberini verdi.

Butler şehrinde kürsüde konuşma yaparken yaklaşık 7 el silah sesine benzer patlama gerçekleşti ve Trump sağ kulağından vuruldu. Bu suikast girişimi, kripto para piyasalarında ani bir değişime yol açtı ve düşüş trendi hızla yükselişe geçti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu durumu değerlendirerek kripto paralarda rekor artışların yaşanacağını belirtti.

BİTCOİN VE ALTCOİNLERDE ŞOK YÜKSELİŞLER

Trump’ın bitcoin ile ilgili olumlu açıklamalarının ardından pek çok uzman, ABD seçimlerini Trump’ın kazanması durumunda bitcoinin rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyordu. Suikast girişiminin hemen ardından bitcoinin değeri 57 bin dolardan 60 bin dolara yükseldi. Aynı şekilde Trump altcoini de 6 dolardan 10 dolara çıktı.

bitcoinn.jpg

DÜŞÜŞ SONRASI YÜKSELİŞ

Halving dönemine giren bitcoinin kısa sürede rekor kırması bekleniyordu. Bitcoin üretim hızının azaltılması sebebiyle fiyatının yükseleceği belirtiliyordu. Ancak suikast girişimi sonrasında bitcoin tarafında güven kırılmasına sebep olan ortam, hızlı bir şekilde tersine döndü ve fiyatlarda ani artışlar görüldü.

bitcoin.jpg

ŞOK YÜKSELİŞLERE HAZIR OLUN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Gerçek Gündem’de yayınladığı yazıda, suikast girişiminin kripto para piyasasında rekor artışlara neden olacağını açıkladı. Geçer, “Piyasalar, suikast girişiminin hemen ardından kısa vadeli dalgalanmalar yaşadı ve bazı ana endekslerde belirgin düşüşler gözlemlendi. Ancak önümüzdeki hafta Trump’ın kazanma ihtimalinin daha çok konuşulması ile birlikte riskli varlıklarda ciddi yükselişler, güvenli liman tarafında ise satış baskısı görebiliriz. Ayrıca hafif güç kaybeden dolar da yükseliş eğilimine geçecektir. Son haftalarda satılan Bitcoin ve kriptolar tarafında şok yükselişlere hazır olun derim” dedi.