Selçuk Geçer'den dikkat çeken mevduat ve kripto çıkışı

Selçuk Geçer'den dikkat çeken mevduat ve kripto çıkışı
Milyonlarca yatırımcı elindeki birikim miktarını değerlendirmek için yatırım yapmak istiyor. Ekonomik parametreler ve dünya piyasalarını takip eden vatandaşları ilgilendiren önemli yatırım tavsiyesini Selçuk Geçer yaptı.

Uluslararası siyasi ve ekonomik gelişmeler bireylerin ekonomik yatırımlarını belirliyor. ABD seçim sürecindeki gelişmeler piyasaları hareketlendirince ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek önemli bir artışı anlattı.

ABD SEÇİMLERİ PİYASAYI NASIL ETKİLEDİ?

ABD Başkan adayı Donald Trump'a yapılan suikastin ardından piyasalar ciddi şekilde yükselirken Biden'ın aday olmaktan vazgeçmesi özellikle kripto para piyasasında düşüşe sebepl oldu. Dolar/TL yaklaşık 60 günlük durgunluktan sonra 33 TL seviyesine çıktı. Merkez Bankasının faizi yüzde 50 seviyesinde tutması ile mevduat yatırımları yerli/yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor.

bitcoin.jpg

SELÇUK GEÇER REKORU AÇIKLADI

Türkiye'nin tanınan ekonomist Selçuk Geçer, ABD seçimleri üzerine yaptığı değerlendirmesinde dikkat çekici ifadelerde bulundu:

Geçer, “Kamala Harris son yapılan anketlerde Trump’ın 2 puan önüne geçmiş durumda. Trump’ın işi zorlaşıyor. İlerleyen dönemlerde dolar değer kazanacağı TL’nin ise değer kaybedeceği bir dönem bizi bekliyor. Kripto paralarda ise her iki başkanında anlamlı bir destek içerisinde olacağını görüyorum. Ben kripto paralarda sene sonunda ciddi artışlar gelmesini bekliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi