Piyasa Sürüldükten 3 Saat Sonra Stoklar Tükendi! O Telefon Satış Rekoru Kırdı

Piyasa Sürüldükten 3 Saat Sonra Stoklar Tükendi! O Telefon Satış Rekoru Kırdı
İngiltere'de piyasaya sürülen bir telefon markası, dünyanın en büyük markalarını geride bırakarak adeta satış rekorları kırdı. Ucuz olmasına rağmen etkileyici özellikleri olan model, satışa sunulduktan 3 saat sonra bütün stokları tüketti.

Tüm dünya satışa sunulduktan saatler içerisinde bütün stoklarını tüketen bu telefon markasını konuşuyor. 2020 yılında Londra'da kurulan Nothing markası, piyasaya sunduğu ürülerinin uygun fiyatı ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Şeffaf tasarımlarıyla tanınan Nothing, yeni alt markası CMF aracılığıyla ilk telefon modeli CMF Phone 1'i piyasaya sürdü.

aazuxnx-img.jpeg

CMF Phone 1, 200 dolar gibi uygun bir fiyat etiketine sahip olmasına rağmen Dimensity 7300 işlemci ve 8GB RAM gibi etkileyici özellikleri olmasıyla dikkat çekiyor. Telefon, satışa sunulduğu ilk andan itibaren telefon devlerini geride bırakarak büyük bir satış başarısına imza atarak rekor kırdı.

maxresdefault.jpg

STOKLARI TÜKENDİ

CMF Phone 1, geçtiğimiz Cuma günü Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulduktan saatler sonra 100 bin adet satış yaparak stokları tüketti. Modelin bütün stoklarını tüketmesi yalnızca 3 saat sürdü.

Orta seviye telefonlar arasında büyük bir rekabet olabileceğine işaret eden model, 6GB RAM ve 128GB depolama için 191 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülürken, 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesine sahip üst modeli ise 306 dolara kadar çıkıyor.

383980d98f92c01.jpg

CMF Phone 1'in ön kamerası 16 megapiksel, ana kamera olarak ise 50 megapiksel sensör kullanılıyor ve yanında 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Ayrıca, cihaz 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli bir pil ile donatılmış.