Emeklileri Heyecanlandıran Haberi Sağlık Bakanı Bu Sabah Hastane Ziyareti Sırasında Ağzından Kaçırdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mamak Devlet Hastanesi ziyaretinde bir emeklinin, "Emeklilerin durumu ne olacak?" sorusuna yanıt verdi. Koca, "En zor soruyu sordun şimdi. Ne diyeyim? Söz verdi Reis. Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Emeklilerin durumunun farkındayım. Gereğini yapacağız.' İfadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mamak Devlet Hastanesi ziyaretinde bir emekli vatandaşın "Emeklilerin durumu ne olacak?" sorusuna yanıt verdi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilerin durumunun farkında olduğunu ve gereğini yapacağını söylediğini aktardı.

eme.jpeg

Bakan Koca'nın sözleri emeklileri umutlandırdı:

"En zor soruyu sordun şimdi. Ne diyeyim? Söz verdi Reis. Cumhurbaşkanımız dedi ki 'Emeklilerin durumunun farkındayım. Gereğini yapacağız.'"

"Gereğini yapacağına inanıyoruz, hiç şüpheniz olmasın, bugüne kadar söz verip de yapmadığı bir şey olmadı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha önce emeklilere zam yapılacağını duyurmuştu:

"Emeklilerimizin refah seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz. Temmuz ayında yeni bir düzenlemeyle inşallah emeklilerimizi daha da rahatlatacağız."

para.jpeg

Emeklilerin maaşlarına Temmuz ayında zam yapılması bekleniyor. Zam oranı ise henüz netleşmedi.

Emeklilerin maaşlarına zam yapılmasını talep eden birçok kişi ve kurum var. Bu talepler, artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle daha da önem kazandı.

Emeklilerin maaşlarına zam yapılmasının ekonomiye de katkısı olacağı düşünülüyor. Zam, emeklilerin alım gücünü artırarak tüketimi canlandıracaktır.

Emeklilerin maaşlarına zam yapılmasına ilişkin gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Etiketler :