O Bankadan Fatura Ödeyenler Yaşadı! Para İadesi Yapılacak

O Bankadan Fatura Ödeyenler Yaşadı! Para İadesi Yapılacak
Elektrik faturası ödeyen herkes için önemli bir duyuru yapıldı. 30 Temmuz'a kadar başvuru yapacak olanlar, 250 TL para iadesi kazanacak.

Temmuz ayında elektrik faturalarına %38 oranında zam yapıldığı bildirilmişti ve bu durum vatandaşların ödeme yükünü artırmıştı. Ancak şimdi elektrik faturası ödeyen milyonlar için sevindirici haber Akbank'tan geldi.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, Axess kartı sahipleri Temmuz 2024 boyunca yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı vererek chip-para kazanabilecekler.

Picture background

EN AZ 250 TL CHİP-PARA KAZANILACAK

Kampanya kapsamında bir veya daha fazla Axess, Axess Öğrenci veya Free kartınızla vereceğiniz her yeni fatura talimatı size chip-para kazandıracak. Chip-para miktarı, verilen talimat sayısına göre değişiklik gösterecek olup, en fazla 250 TL chip-para kazanma şansınız bulunuyor.

Picture background

KAMPANYA O TARİHE KADAR GEÇERLİ OLACAK

Kampanya, 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olup, kazanılan chip-paralar 5 Ağustos 2024 tarihinde müşterilerin kartlarına yüklenecek. Kampanyadan yararlanmak için verilen talimatların yeni olması gerektiği ve iptal edilen talimatlarla tekrar verilenlerin kampanyaya dahil edilmeyeceği müşterilere hatırlatıldı.