Kent Lokantası'nda O Kelimeyi Duyunca Şekeri Yükseldi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kent lokantalarındaki menü ve ücret tarifesiyle aynı olan “Gezici Kent Lokantası” projesini hayata geçirdi. Yararlanan bir vatandaş TÜİK'e isyan etti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek imkanı sunmak amacıyla 'Gezici Kent Lokantası' projesini başlattı. Mobil olarak hizmet vermek üzere dönüştürülen bir araç, projenin ilk durağı olarak Küçükköy Meydanı'nda 40 liraya üç çeşit yemek sunmaya başladı. Vatandaşlar bu hizmete yoğun ilgi gösterdi.

af41feea-6b56-4406-a795-2ab5716e810f-w.jpg

Gezici Kent Lokantası'nın, Gaziosmanpaşa'nın farklı noktalarında da hizmet vereceği ve bu noktaların belediyenin sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtildi.

"TÜİK DEME ŞEKERİM ÇIKIYOR"

Bir başka vatandaş ise hizmeti olumlu değerlendirerek, "Fiyatları çok uygun buluyorum. Az önce de söyledim, 50 liradan 10 liram bile arttı. Ekmek, su, yoğurt, yemek hepsini veriyor. İmamoğlu’ndan önce böyle bir şey yapan olmadı. Halkını bu kadar düşündüğü için kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. TÜİK'in Haziran enflasyonunu düşük açıklaması sorulduğunda ise, "Bana TÜİK deme şekerim çıkıyor. İntibakları yediler, emeklinin hakkını yiyorlar. Bak İmamoğlu yiyeceğini bile düşünüyor. Kendisini bunun için seçtik, pişman değilim, yine seçerim" dedi.

Kaynak:ANKA

Etiketler :