İstanbul'da 1 milyonun altında arsalar satışa çıkarıldı. Milli Emlak duyurdu

İstanbul'da 1 milyonun altında arsalar satışa çıkarıldı. Milli Emlak duyurdu
İstanbul'da konut fiyatlarının artış göstermesiyle beraber birçok vatandaş arsalara yönelmeye başladı. Arsalara talep artınca da uygun arsa bulunması zorlaştı. İstanbul’da 1 milyonun altındaki ve Şile'de bulunan arsalar satışa çıkıyor.

İstanbul'da konuta erişimin zorlaşmasıyla vatandaşlar arsa satışına yönelmeye başladı. Konut fiyatlarının artması vatandaşı ekonomik olarak zorlayınca arsaya yönelen vatandaşlar bu sefer de uygun arsa bulmakta zorlanmaya başladı. Arsaya olan yoğun taleple arsa giyatları da arttı. Binlerce yatırımcı devlet ihalelerindeki arsalara gözünü çevirmeye başladı.

MİLLİ EMLAK İLGİ ÇEKİYOR

İstanbul'da uygun fiyata arsa bulamayanlar gündemi ortaya çıkınca da Milli Emlak'ın arsa satış ihaleleri devam ediyor. Türkiye'nin birçok il ve ilçesindeki hazine arazileri satışa çıktı. İstanbul'da da bir arsa ihale duyurusu dikkat çekti.

9b42c0b1-468b-421f-a8a0-c5eb76d785b0.jpg

İSTANBUL ŞİLE'DE YER ALAN 3 ARSA SATIŞA ÇIKIYOR

Milli Emlak’ın resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlarda bazı arazilerin fiyatları oldukça dikkat çekiyor. Bu ilanlar arasında öne çıkanlardan biri, İstanbul Şile'de yer alan imar izinli arsa oldu.

Kaynak:Haber Merkezi