İslam Memiş'ten Çarpıcı Uyarı: Bu Altınları Almayın, Ciddi Sorunlar Var!

İslam Memiş'ten Çarpıcı Uyarı: Bu Altınları Almayın, Ciddi Sorunlar Var!
Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekerek yatırımcılara çarpıcı uyarılarda bulundu. 'Ciddi problem var' diyerek parasını altına yatıranlara kötü haberi verdi.

Ekonomist İslam Memiş, 'Ciddi problem var' diyerek parasını altına yatıranlara kötü haberi verdi. Uyarı, 'Paranızı sakın bu altınlara yatırmayın' şeklinde geldi.

islammemisk1.png

Memiş, ons altında olası bir düşüş eğiliminin gram altın fiyatlarında da kısa vadeli bir gerilme getirebileceğini vurgulayarak elinde altın bulunduranların riskli bir adım atmadan ellerindeki altınları bozdurmamaları gerektiğini belirtti.

altin-7-001.png

“CİDDİ PROBLEM VAR”

Memiş, bu yıl gram altın için 3000 lira hedefi belirlerken, altınla ilgili gördüğü ciddi problemler hakkında yatırımcıları uyardı.

Memiş, '3000 lira hedef noktamız. Üzerinde de var ama önce 3000 lirayı görelim' dedi. Piyasada altın kıtlığının başladığına dikkat çeken Memiş, 'Çeyrek altın, yarım altın yok. Darphane arz tarafında ciddi problemler var. Sakın çeyrek altın, ziynet altını, cumhuriyet altını almayın, ciddi işçilik var. Ama gram altın, has altın alabilirsiniz' diyerek yatırımcıları uyardı.

altink1-001.png

YENİ REKORLAR KAPIDA

"Altın fiyatlarında yeni rekorlar bekleniyor," diyen Memiş, "Hedef 3000 lira seviyesi. 3000 liranın üzeri de görülecek. Çeyrek altın 4100 lira. Yarım altın 8200 lira. Tam altın 16 bin 400 lira. Gram altın 2432 lira. Konuşurken bile rekor kırıyor. Ons altında bir kar satışı bekliyorum, bu da gram altının kısmen geri çekilmesine neden olabilir ancak düşüşlerin kalıcı olmayacağını öngörüyorum," ifadelerini kullandı.

Etiketler :