İş Bankası'ndan promosyon zammı! Milyonlarca emekliyi sevindirecek gelişme

İş Bankası'ndan promosyon zammı! Milyonlarca emekliyi sevindirecek gelişme
İş Bankası, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haberi duyurdu. Banka, emekli promosyon rakamlarını arttırdığını açıkladı. İşte detaylar...

AKP Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, 16 Temmuz Salı günü düzenlediği basın toplanıtısı ile amekli maaşlarının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. Düzenlemenin bu hafta mecliaste onaylanması bekleniyor.

fhg-001.png

Bu açıklama ile beraber, bankaların emeklilere özel sunduğu promosyon oranlarına da güncelemeler gelmeye başladı. Açlık sınırının altında maaş alan milyonlarca emeklinin gözü kulağı bankalar tarafından verilecek olan yeni promosyon oranlarında.

thumbs-b-c-73dbdfac304d7b34c63c3123e7e742aa.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU ARTTIRDI

Emekli maaşlarının artmasıyla beraber, bankalar emekli müşteri sayısını arttırmak için promosyon oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu bankalrdan birisi olan İş Bankası, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma kapsamında 28 Mart - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi sağlayacak.

thfg.png

İş Bankası tarafından sunulan promosyon fırsatına ilişkin daha detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.