İndirme Sayısı 2,4 Milyon, Müşteri Sayısı 5 Milyona Ulaştı

İndirme Sayısı 2,4 Milyon, Müşteri Sayısı 5 Milyona Ulaştı
Chippin, mobil uygulama indirme sayısını 2.4 milyona çıkararak büyüdü. Üye sayısını 5 milyona çıkaran şirket, aylık ciroda beş kat artış ve aktif müşteri sayısında 10 kat büyüme elde etti. PSM Awards'ta ödüle layık görüldü.

Chippin adlı sadakat ve ödeme programı, son çeyrekte mobil uygulama indirme sayısını 2.4 milyona çıkararak başarılı bir büyüme kaydetti. Şirket, üye sayısını 5 milyon kişiye yükseltirken, aylık ciroda beş katlık artış ve aktif müşteri sayısında 10 kat büyüme elde etti.

GİRİŞ ADEDİNDE YÜZDE 233'LÜK ARTIŞ

Habertürk'te yer alan habere göre Chippin, aylık bazda uygulamaya giriş adedini yüzde 233 artırarak dikkat çekici bir performans sergiledi. CEO Sabri İnci, bilinçli tüketim döneminde sadakat programlarının stratejik bir zorunluluk haline geldiğini belirtirken, Haziran ayındaki relansmanın ardından iş hacminin büyük ölçüde arttığını ve bir ay içinde 500 bin yeni müşteri kazandıklarını ifade etti.

ÜCRETSİZ İNDİRME SAYISI: 2,4 MİLYON

Chippin, son çeyrekte mobil uygulamasını 2.4 milyon kez indirtti. Şirket, üye sayısını 5 milyon kişiye çıkardı ve aylık ciroda beş katlık artış elde etti. Ayrıca, aktif müşteri adedini de 10 katına çıkardı.

SADAKAT PROGRAMLARINI BİRLEŞTİREN PLATFORM

Chippin, sadakat programlarını birleştiren ilk platform olarak öne çıkıyor. Sabri İnci, Türkiye'nin dünya genelinde kampanya ve ödeme alternatiflerinde öncü olduğunu belirterek, Chippin'in tüketicilere farklı ödeme çözümleri sunan bir alışveriş teknolojisi olduğunu vurguladı.

MARKA İŞ BİRLİKLERİ VE ÖDÜLLER

Chippin, iş birliği yaptığı markalara gelişmiş bir teknoloji platformu sunarak perakendeye büyüme desteği sağlıyor. İnci, yapay zeka kullanarak markaların tüketici davranışlarını tahmin etmelerini ve buna göre aksiyon almalarını sağladıklarını belirtti. Şirket, PSM Awards'ta Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi kategorisinde Altın PSM ödülü kazandı.

Etiketler :