Halka Arz Şirketi Haftalardır Değer Kaybediyordu! Nihayet Yatırımcıların Yüzünü Güldürecek Anlaşmasını Duyurdu

Halka Arz Şirketi Haftalardır Değer Kaybediyordu! Nihayet Yatırımcıların Yüzünü Güldürecek Anlaşmasını Duyurdu
Geçtiğimiz Mart ayında talep toplayarak 1,33 milyar TL halka arz büyüklüğüne ulaşan Odine Solutions Teknoloji Şirketi (ODINE) Aydınlatma Platformu'na (KAP) yurt dışı kökenli bir firmayla anlaşmaya vardığını açıkladı. Anlaşma bedeli 971.711 (yaklaşık 31.5 milyon TL) olarak duyuruldu.

3,26 milyon kişiden talep toplayan Odine Solutions Teknoloji Şirketi son haftalarda yatırımcısına beklediğini verememişti. Şirket bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) ile önemli bir iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.

Libya Posta ve Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Holding Şirketi’nin bir yan kuruluşu olan LITC, bu iş birliği ile bölgesel toptan telekomünikasyon pazarında liderlik konumunu pekiştirmeyi hedefliyor.

Anlaşma kapsamında, Odine'nin bulut altyapısında kurulu yazılımı kullanılarak LITC'nin ses ağlarının yönetimi gerçekleştirilecek. Bu proje, LITC'nin müşterilerine daha yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunma kapasitesini önemli ölçüde artıracak. Böylece şirket, bölgesel pazardaki rekabet gücünü de önemli ölçüde güçlendirmeyi planlıyor.

İşte Şirketin KAP Açıklaması

Şirketimiz ile Libya Uluslararası Telekom Şirketi (LITC) arasında 10.06.2024 tarihinde ses ağlarının dönüştürülmesi üzerine bir iş birliği anlaşması imzalanmıştır. LITC, Libya Posta ve Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri Holding Şirketi’nin bir yan kuruluşudur.

İşbu Sözleşme kapsamında, Odine bulut altyapısında kurulu yazılımın kullanılması ile LITC’nin ses ağlarının yönetimi projesi gerçekleştirilecektir. Bu proje ile LITC’nin bölgesel toptan telekomünikasyon pazarında güçlü bir konuma ulaşarak, müşterilerine yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunma kapasitesinin artması hedeflenmektedir.

Sözleşme süresi 3 yıl olup, süre sonunda 1 yıllık otomatik uzatma maddesi bulunmaktadır. 3 yıllık dönemin sözleşme bedeli 971.711 Amerikan Doları’dır.