Garanti Faktoring'den Yeni Sözleşme

Garanti Faktoring'den Yeni Sözleşme
Garanti Faktoring, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile olan Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi sözleşmesini yeniledi. Sözleşme 21 Haziran 2024 tarihinden itibaren bir yıl geçerli olacak. Sözleşme, KAP’ta açıklandı.

Garanti Faktoring, Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi kapsamında, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile yeni bir sözleşme imzaladı. Sözleşme, 21 Haziran 2024 - 21 Haziran 2025 tarihleri arasında geçerli olacak.

KOBİRATE İLE YENİDEN ANLAŞMA SAĞLANDI

21 Haziran 2023 tarihinde yapılan açıklamaya göre, sözleşme kapsamında Garanti Faktoring, kurumsal yönetim ilkelerine uygunluğunu sürdürmeyi taahhüt ediyor. Bu süreçte, şeffaflık ve pay sahiplerinin bilgilendirilmesi ön planda tutulacak.

GEÇERLİLİK TARİHLERİ BELLİ OLDU

Kobirate ile yapılan bu yeni sözleşme, Garanti Faktoring’in kurumsal yönetim derecelendirme notunun belirlenmesi için temel oluşturacak. Sözleşmenin geçerlilik başlangıç tarihi 21 Haziran 2024, bitiş tarihi ise 21 Haziran 2025 olarak belirlendi.

Etiketler :