Enerji sektöründe ünlü iki şirket 41 Milyon TL'lik anlaşmaya imza attı

Enerji sektöründe ünlü iki şirket 41 Milyon TL'lik anlaşmaya imza attı
Girişim Elektrik, TEİAŞ Genel Müdürlüğü ile önemli bir anlaşmaya imza atıyor. Sözleşme bedeli 1.238.019 Amerikan Doları olarak belirlendi. Anlaşma, şirketin ciro ve karlılığına olumlu yansıyacak. Sözleşme, önümüzdeki 10 gün içinde imzalanacak.

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş., Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı ile yeni bir iş ilişkisine girdi. Bu anlaşma, 'TEKİS-C Projesi Sarf Malzemeleri Alımı İşinin 1. ve 7. Kısımları' kapsamında gerçekleştirilecek. Sözleşme bedeli, 1.238.019 Amerikan Doları olarak belirlendi.

EKONOMİK ETKİ

Sözleşme bedeli, güncel USD/TL kuru ile yaklaşık 40.916.525 TL'ye tekabül ediyor. Bu yeni iş ilişkisi, Girişim Elektrik'in ciro ve karlılığına olumlu bir katkı sağlaması bekleniyor. Şirket, sözleşmenin imzalanmasının ardından bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

İMZA SÜRECİ

Taraflar, sözleşmeyi önümüzdeki 10 takvim günü içerisinde imzalayacak. Anlaşmanın detayları, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliği'ne uygun olarak kamuoyuna ve yatırımcılara açıklandı.

Kaynak:Haber Merkezi