En Az 10 Bin Lira Maaş Alan Emeklilere Müjde: Maaş Hesaplarına 3 Günde 12 Bin Lira Yatırılacak

En Az 10 Bin Lira Maaş Alan Emeklilere Müjde: Maaş Hesaplarına 3 Günde 12 Bin Lira Yatırılacak
Yapı Kredi Bankası, 3 - 29 Şubat 2024 arasında SGK emekli aylığı alacak müşterilere 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor... Kampanya koşulları ve başvuru detayları haberde belirtiliyor...

Yapı Kredi Bankası, 3 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında duyurulan emekli promosyon kampanyası kapsamında, SGK'dan emekli aylığı alan müşterilere cazip fırsatlar sunuyor.

PROMOSYON VE EK NAKİT ÖDÜLLER

Banka, kampanya kapsamında, üç yıl boyunca Yapı Kredi'den emekli aylığı almayı taahhüt eden her müşteriye 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon sunacak. Ayrıca, ek ödül taahhütnamesi imzalayan müşterilerden, 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verenlere 1.000 TL ek nakit ödül ödenecek. İlk kez emekli aylığı alacak veya son 6 ayda emekli aylığı almamış olan müşterilere ise 2.500 TL ek ödül verilecek.

12.jpg

FLEXI HESAP VE KREDİ KARTI KAMPANYASI

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olmaları gerekiyor. Ayrıca, 3 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında ilk defa kredi kartı alan veya mevcut kart/kartlarıyla promosyon başvurusu tarihini takip eden 2 ay içinde toplam 500 TL harcama yapan müşterilere ek 1.000 TL nakit promosyon verilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI VE BAŞVURU

Emeklilerin kampanyaya katılmak için son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 olarak belirlendi. Başvurular, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılacak.

TAHHÜT VE GERİ ALINACAK TUTAR

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılacak ve bu süre, promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınarak başlayacak. Ancak, promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içinde gelir/aylığın farklı bir kuruma taşınması veya SGK tarafından kesilmesi durumunda, Banka ödenen toplam promosyon tutarını geri alacak.

1.jpg

KAMPANYA KOŞULLARINA UYMAYAN DURUMLAR

20 Ocak 2022 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında ek ödül taahhüdü veren ve bu ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip yeniden taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan yararlanamayacaklar. Ayrıca, 31 Ocak 2024 itibariyle Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon taahhüdü bulunan ve başka bir SGK emekli aylığı getiren müşteriler de kampanyadan faydalanamayacaklar.