Emekliye Maaş Promosyonu Verecek 19 Banka Resmen Belli Oldu

Emekliye Maaş Promosyonu Verecek 19 Banka Resmen Belli Oldu
Özel bankalar da dahil olmak üzere 19 banka, emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak.

Emekli promosyonlarıyla ilgili heyecan verici bir gelişme daha yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel bankalara yönelik çağrısının ardından, emeklilere yönelik banka promosyonları artık özel bankalar tarafından da verilecek.

thumbs-b-c-d0aff703f8744dd783a7a081fd5ab50c.jpg

YENİ PROTOKOL İMZALANDI: 19 BANKA EMEKLİLERİ UNUTMADI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli promosyonları için özel bankalar dahil olmak üzere toplamda 19 bankayla protokol imzaladı. Bu protokol kapsamında, emeklilere verilecek promosyon miktarı 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlendi.

whatsapp-image-2024-03-06-at-11-16-14-1.jpeg

EMEKLİLER VE HAK SAHİPLERİNE YÜKSEK PROMOSYON MÜJDESİ

SGK'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemeleri artık 8 bin ila 12 bin lira arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

BANKALAR ÖZGÜN UYGULAMALARLA PROMOSYON MİKTARLARINI ARTIRABİLECEK

Belirlenen promosyon tutarlarının asgari seviyede olduğu belirtilirken, bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda bu miktarları artırabilecekleri vurgulandı. Bu da emeklilere ve hak sahiplerine daha yüksek promosyonlar alma imkanı sağlayacak.

whatsapp-image-2024-03-06-at-11-16-14-3.jpeg

İMZALANAN PROTOKOLDE YER ALAN BANKALAR

Akbank, Albaraka Türk, Denizbank, Fibabanka, ING, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finansbank, Şekerbank, Ziraat Bankası, Turkish Bank, TEB, Türkiye Finans, Garanti BBVA, Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, imzalanan protokolle emeklilerin yanında yer alacaklar.

YENİ PROTOKOLLE EMEKLİLERE DAHA FAZLA DESTEK

Bu yeni gelişme, emeklilerin ve hak sahiplerinin finansal durumlarını güçlendirecek ve yaşamlarını daha rahat sürdürebilmelerine olanak tanıyacak. Promosyonların artmasıyla birlikte, emeklilerin bankalara olan güveni ve tercihleri de artabilir.

whatsapp-image-2024-03-06-at-11-16-14-5.jpeg