Emeklilere Tamamen Ücretsiz Oldu! Uygulama Resmen Başladı

Emeklilere Tamamen Ücretsiz Oldu! Uygulama Resmen Başladı
Ekonomik sıkıntılar içerisinde sıkışıp kalan emeklilere nefes aldıracak uygulama resmen başladı. Tüm emeklilere şartsız koşulsuz ücretsiz oldu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in emeklilere yönelik bir vaadi daha hayata geçti. Artık emekliler, belediyeye ait berber salonunda ücretsiz tıraş olabilecekler.

EMEKLİ AYLIĞI 12 BİN 500 TL'YE ÇIKARTILDI

Ocak ayında maaşlarına %49,25 oranında zam yapılan milyonlarca emekli için en düşük aylık 10 bin TL'ye yükselmişti. Emekliler, ek zam talep ederken, iktidarın en düşük emekli aylığını 12 bin 500 TL'ye çıkarma kararı aldığı açıklandı.

Destek paketleri çerçevesinde belediyeler, emeklilere elektrik, doğalgaz, pazar ve çeşitli alanlarda indirimler sağlayacaklarını duyurmuştu.

Picture background

EMEKLİLERE RESMEN ÜCRETSİZ OLDU

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu çerçevede emeklilere yönelik kuaför salonunda ücretsiz tıraş imkanı sunmaya başladı. Emekli Dinlenme Evi bahçesinde bulunan berber salonunda emekliler, hijyenik bir ortamda ücretsiz saç kesimi ve bakımı yaptırabilecekler.

Aksaray Belediyesi Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00'den itibaren hizmet vermeye başlayacak ve talep doğrultusunda cumartesi günleri de açık olacak. Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Aksaray Belediyesi olarak şehirdeki herkes için hizmet sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Dinçer, ayrıca evden çıkamayan yaşlı, hasta ve engelli bireylere yönelik mobil kuaför hizmetlerinin de devam edeceğini vurguladı.

aw190938-02.jpg