Ekonomi Toplantısına İki Sürpriz İsim: Hangi Sıfatla Katıldılar?

Ekonomi Toplantısına İki Sürpriz İsim: Hangi Sıfatla Katıldılar?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında önemli bir ekonomi toplantısı düzenlendi. Toplantıya AKP'nin iki üst düzey ismi katıldı. Abdullah Güler ve Nihat Zeybekçi’nin katılımı dikkat çekti. Bu isimlerin toplantıya hangi sıfatla katıldıkları merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı, Ankara’da gerçekleşti. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldı.

AKP'NİN ÜST DÜZEY İSİMLERİ

Toplantıya ayrıca, AKP Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi de katıldı. Bu iki ismin, hükümette resmi görevleri olmamasına rağmen toplantıda yer alması dikkat çekti.

screenshot-17.png

KATILIM NEDENLERİ MERAK KONUSU

Güler ve Zeybekçi’nin toplantıya hangi sıfatla katıldıkları belirsizliğini koruyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, toplantının amacını belirterek ekonomi politikalarının etkin uygulanması gerektiğini vurguladı. Güncel gelişmelerin değerlendirilmesi ve stratejik kararların alınması önemliydi.

Toplantıda dikkat çeken isimler arasında olan Güler ve Zeybekçi’nin varlığı tartışmalara yol açtı.

CHP'DEN TEPKİ

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir fotoğrafı paylaşarak konuyu gündeme getirdi.

Kaynak:Odatv