Levis Çorlu fabrikası 398 milyona icradan satılıyor

Levis Çorlu fabrikası 398 milyona icradan satılıyor
Dinapa Dinamik Tekstil firması Levis Çorlu fabrikasını kapatma kararı aldı. Dinapa Dinamik Tekstil'in sahibi olduğu fabrika 10 yılın ardından icradan satılıyor.

Türkiye'de 20 yıla yakın bir süre denim üretimi yapan Levis Çorlu fabrikası, icradan satışa çıkarıldı. Çorlu İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 37 bin metrekare büyüklüğünde arsa üzerine kurulu olan fabrika için belirlenen rakam tam 398 milyon 145 bin TL oldu. Fabrika içerisindeki makinelere ise 45 milyon TL değer biçildi.

whatsapp-image-2024-12-30-at-09-u79t.webp

ŞİRKET BU YIL KONKORDATO SÜRECİ BAŞLATMIŞTI

Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi, 4 Haziran 2024 tarihinde Dinateks Tekstil Ürünleri, Dinapa Tekstil Ürünleri ve Dinapa Dinamik Tekstil şirketleri için bir yıl süreyle kesin mühlet kararı vererek şirketi hacizlere karşı koruma altına aldı.

whatsapp-image-2024-12-30-at-09-g9yg.webp

TAŞINMAZLAR 398 MİLYONA SATILACAK

Alacaklarından dolayı şirketi icraya veren Halk Bankası oldu. Şirketin taşınmazlarının yanı sıra makinaları da icradan satılacak. Bilirkişi tarafından hazırlanan raporda fabrikanın arsası için 238 milyon, yapıların değeri için 114 milyon, makine ve teçhizatlar için ise 44 milyon, toplamda ise 398 milyon 145 bin TL kıymet değeri biçildi.

Kumaş serme, otomatik pastal atma makinaları, Otomatik ve manuel kumaş kesme makinaları, Çeşitli dikiş ve birleştirmede kullanılan otomatik konfeksiyon makinaları, Eski tip ve yeni tip kot yıkama ve kurutma makinaları, Kot taşlama makinaları, Kot renk açma lazer makinaları, Kalite kontrol üniteleri, ütüleme, paketleme, depo alanları ve yönetim bölümleri 28 Ocak'ta satılığa çıkarılacak.

whatsapp-image-2024-12-30-at-09-kgg7.webp

Kaynak:Patronlar Kulisi