Dolar, Altın ve Kriptoculara Bu Hafta Büyük Tuzak Var!

Dolar, Altın ve Kriptoculara Bu Hafta Büyük Tuzak Var!
İslam Memiş: Sert düşüşler olabilir

Cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump’a silahlı saldırı piyasaları sallayacak gibi görünüyor.

Trump'ın saldırının ardından ilk sözleri fight (savaş) oldu.

Para piyasaları analisti İslam Memiş, Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından piyasalara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Memiş, "Piyasalarda bu hafta tuzaklar var. Döviz, altın ve özellikle kripto piyasası çok dikkatli olmalı. Sert düşüşler yaşanabilir" uyarısında bulundu.

altin90.jpg

"Piyasalarda Bu Hafta Tuzaklara Dikkat"

Para piyasaları analisti İslam Memiş, haberglobal.com.tr'den Şifa Kaymak'a yaptığı değerlendirmelerde, "Donald Trump’ın başkanlık seçimini kazanmasına kesin gözüyle bakılması, Kasım ayı itibariyle küresel piyasaların yeni bir sürece girmesine yol açabilir. Bu süreçte merkez bankalarının faiz politikaları, kripto para piyasası, altın ve gümüş gibi değerli metaller ile borsalarda yeni bir fiyatlama dönemi yaşanabilir" ifadelerini kullandı.

"Sert Düşüşler Olabilir"

Altın, dolar ve kripto para yatırımcılarını uyaran Memiş, "ABD eski başkanı Trump'ın adaylığı nedeniyle sert yükselişler var. Bu durum tuzakları da beraberinde getirecek. Altın, dolar ve özellikle kripto para yatırımcıları bu durumdan büyük ölçüde etkilenecek. Sert düşüşler olabilir" dedi.