Dev Türk şirketi Dünya'da sayılı bir ürünü Türkiye'de ilk kez kullanılmak üzere getirdi

Dev Türk şirketi Dünya'da sayılı bir ürünü Türkiye'de ilk kez kullanılmak üzere getirdi
Türkiye'de tek, dünyada sayılı 2.200 ton kapasiteli vinç yatırımı gerçekleşti. Bu yatırım, mega projelerde rekabet gücünü artıracak. Hareket Proje Taşımacılığı, uluslararası pazar payını büyütmeyi hedefliyor. Şirket, petrol ve gaz projelerinde de önemli rol oynayacak...

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş., 2.200 ton kaldırma kapasiteli vinci makine parkına dahil etti. Türkiye'de tek olan bu vinç, dünyada sayılı örnekler arasında yer alıyor.

MEGA PROJELERDE REKABET GÜCÜ

Yeni vinç, global pazarlarda planlanan mega projelerde şirketin rekabet gücünü artıracak. Özellikle petrol ve gaz, petrokimya ve offshore yenilenebilir enerji projelerinde etkin kullanılması bekleniyor.

araba1.webp

ULUSLARARASI PAZAR PAYI ARTIŞI

Hareket Proje Taşımacılığı, bu yatırım ile uluslararası arenadaki pazar payını artırmayı hedefliyor. Şirket, global projelerde daha fazla yer alarak büyüme stratejisini sürdürecek.

KAP BİLDİRİMİ

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yapılan özel durum açıklamasında, bu yatırımın şirketin rekabet gücünü ve pazar payını artıracağı belirtildi. Bu açıklama, şirketin büyüme hedeflerini ve global pazarlardaki iddiasını ortaya koyuyor.

Kaynak:Haber Merkezi