Borsanın güçlü enerji şirketi dev ihalede 1. oldu

Borsanın güçlü enerji şirketi dev ihalede 1. oldu
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında halka arz edilen Europower Enerji, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından çıkılan ihale sonucunda birinci oldu.

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (EUPWR) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"26/06/2024 tarihli Kamu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimizin TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından gerçekleştirilen ‘’İTM-472 REFERANSLI 154KV DÖŞEMEALTI TM YAPIMI” konulu ihaleye girdiği ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olduğu bildirilmişti.

TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma ve Sözleşmeler Direktörlüğü, ilgili iş için şirketimize sözleşme davetinde bulunmuştur. Kurum ile sözleşme 10 (On) takvim günü içerisinde imzalanacaktır. Sözleşme baz bedeli 213.312.766,- TL"

ŞİRKET GEÇTİĞİMİZ AY 30 MİLYON EURO DEĞERİNDE ANLAŞMA DUYURMUŞTU

Europower Enerji haziran ayında yurt dışından ihale kazanmıştı. Fransa Enerji Bakanlığı Elektrik İdaresi ile yaptığı çerçeve sözleşmeyi duyurdu. Europower Enerji 30 milyon euro değerinde anlaşmaya imza attı.