Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markalı otomobiller indirimli fiyata satılacak! TMSF ihale tarihini açıkladı

Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markalı otomobiller indirimli fiyata satılacak! TMSF ihale tarihini açıkladı
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), aralarında Bentley, Mercedes ve Porsche gibi lüks markalı otomobillerin yer aldığı indirimli lüks araç ihalesi yapacak. İhale tarihi belli oldu. İşte detaylar...

TMSF, 7 Kasım tarihinde, aralarında dünyanın en pahalı otomobillerin yer aldığı yeni muhammen bedellerle indirimli lüks araç ihalesi yapacağını açıkladı.

Kurum, daha önceki ihalelerde satılamayan araçları da farklı oranlarda indirim yaparak yeniden satışa sundu.

luks-arac.jpg

TMSF tarafından satışa çıkarılan otomobiller arasında Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markaların otomobilleri de yer alıyor.

Söz konusu ihale, 7 Kasım 2024 Perşembe günü İstanbul'un Esentepe ilçesinde bulunan binasında düzenlenecek.

tmsf.jpg

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARILAR YAPILDI

NTV'nin haberine göre, TMSF, bazı dolandırıcıarın lüks araçları ucuza ayarlayabileceğini iddia ederek, vatandaşları kandırdığını ve ihaleye katılmaya düşünen katılımcıların bu tarz iddialara kanmaması istendi.

Söz konusu basın açıklamasında, kamuoyunda 'çantacı, aracı, komisyoncu' gibi isimlerle tanımlanan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği, duyurusu yapılmadan, çok düşük bedellere araç alınmasının mümkün olmadığına dikkat çekilmişti.

TMSF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, lüks araç ihalesinden başka araç satış ihale duyurularının da yer aldığı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi