Başkentgaz da Flaş Ayrılık!

Başkentgaz da Flaş Ayrılık!
Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yatırımlar Direktörü görevinden ayrıldığını açıkladı. Kariyerine Torunlar Enerji bünyesinde faaliyet gösteren T-GAZ'da Genel Müdür olarak devam edecek.

Başkent Doğalgaz, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklamada, "Şirketimizde Yatırımlar Direktörü olarak görev yapan Sayın Faruk Coşkun, T-GAZ'a Genel Müdür olarak atandığı için görevinden ayrılmıştır" ifadelerini kullandı.

KAP AÇIKLAMASI DETAYLARI

KAP'ta yayımlanan açıklamanın tarihi ve saati: 06.06.2024 13:58. Başkent Doğalgaz yetkilileri, yapılan açıklamanın Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne uygun olduğunu belirtti. Şirket, bilgilerin doğru ve tam olduğunu vurguladı.

YENİ GENEL MÜDÜR

Faruk Coşkun, yeni görevine başlamasıyla birlikte Torunlar Enerji bünyesinde önemli projelere imza atmayı planlıyor. Coşkun’un yönetiminde T-GAZ, enerji sektöründe iddialı hedefler belirleyecek.

T-GAZ'DA YENİ YÖNETİM

Faruk Coşkun'un T-GAZ Genel Müdürü olarak atanması, şirketin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Coşkun, enerji sektöründeki deneyimiyle T-GAZ'ı daha ileriye taşımayı hedefliyor.