Bakanlık Yüzlerce Arsayı Satışa Çıkarıyor!

Bakanlık Yüzlerce Arsayı Satışa Çıkarıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, yüzlerce arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Tüm şartlarını ve ihale tarihini de açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van'da 210 farklı arsayı satışa çıkartıyor. Satışlar, 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 10.30'da açık arttırma ile gerçekleştirilecek.

Açık arttırma, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankya-Ankara'da ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Ardıç Kültür Merkezi Tuşba-Van'da düzenlenecek.

Bakanlık 210 arsayı satışa çıkarıyor

BAŞVURU TARİHİ VE ŞARTLARI BELLİ OLDU

Van'daki bu 210 arsa, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneğiyle satılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak. Ayrıca, müzayede katılımcılarına çevrimiçi olarak da 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 10.30'da teklif verme imkanı sağlanacak. Gevaş, İpekyolu ve Tuşba bölgelerinde satışa sunulan arsaların tapulu, yatırım potansiyeli yüksek ve talep gören yerler olduğu belirtiliyor.

Müzayede toplantısına katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN TL hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. Ayrıca, yetkililer, açık artırmaya www.emlakmuzayede.com.tr adresinden de teklif verilebileceğini belirtti.

5e3bcb52b57f1509c0b55af9-mpou.jpg