Alkole rekor zam! Yeni fiyat listesi belli oldu

Alkole rekor zam! Yeni fiyat listesi belli oldu
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda iki viski grubuna zam geldiğini açıkladı.

Artan enflasyon, ülke genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmalar hemen hemen her ürün ve hizmeti 'zam' olarak etkilemeye devam ediyor. Bu sefer ki zam furyasına katılanlar ise , Famous Grouse ve Jagermeister viski grupları oldu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı (X) üzerinden yaptığı paylaşımda , Famous Grouse ve Jagermeister viskilerine zam yapıldığını duyurdu.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya kullanıcıları, bu zamların yanı sıra geçtiğimiz günlerde diğer alkollü içki gruplarına ve sigaralara da zam geldiğini hatırlattılar. Bazı kullanıcılar, "Alkol almak zaten lükstü, yine yanından geçip gideceğiz belli ki..." şeklinde yorumlarda bulundular. Sigaraya yapılan zam da dikkat çekiciydi; en ucuz sigaranın 67 TL olduğunu hatırlatan bir vatandaş, "Sigara aldık da alkol kaldı" yorumunu yaptı.

YENİ FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

Famous Grouse'un en düşük fiyatı 520 TL'ye, Jagermeister'ın en düşük fiyatı ise 575 TL'ye yükseldi. En yüksek fiyatlar ise Jagermeister için bin 1450 TL, Famous Grouse için ise bin 1290 TL olarak güncellendi.

6565.png

6656.png