Dünyada 349 adet üretilmişti. Biri Esad'ın sarayından çıktı
Suriye'de 1963'de iktidara gelen Baas Partisi'nin 61 yıllık kanlı yönetiminin, başkent Şam'ın rejimin kontrolünden çıkmasıyla sona erdi.
Moskova’ya kaçan devrik Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın Şam’daki sarayından otomobil hazinesi çıktı. Sarayın garajında, dünyada sadece 349 adet bulunan Ferrari F50’lerden biri, Lamborghini LM002, Aston Martin, Lamborghini Diablo gibi milyon dolarlık araçlar dikkat çekti.

5 MİLYON DOLARLIK FERRARİ
Garajda en dikkat çeken otomobil Ferrari F50’ydi. Bu araç sadece 349 adet üretildi ve bugünkü kur ile 5 milyon dolara yakın bir fiyatı var.
Patronlar Dünyası'nın haberine göre, Garajda dikkat çeken diğer otomobiller ise Lamborghini LM002, Aston Martin, Lamborghini Diablo, Rolls Royce Ghost, 7 serisi BMW’ler, Audi S8 ve Lexus LX oldu.
Ayrıca, açık martı kanadı kapılar sayesinde fark edilen bir Mercedes-Benz SLS AMG, bir Bentley Continental GT'nin yanına park edilmiş şekilde görülüyor.

UDAY HÜSEYİN’İN FERRARİSİNİ HATIRLATTI
Esad’ın garajı akıllara, idam edilerek öldürülen eski Irak lideri Saddam Hüseyin’in oğlu Uday Hüseyin’in bin araçlık dev koleksiyonunu getirdi. Uday’ın koleksiyonundaki en nadide parçalardan biri Ferrari F40 marka otomobildi. ABD'nin Irak'ı işgali sırasında çoğu araç yakılmasına rağmen, Ferrari F40 sağlam kalmıştı. Ancak onu bir daha gören olmadı, ta ki 2015 yılına kadar.
Ülkeden kaçan Esad'ın sarayındaki lüks araçlar ele geçirildi


Kaynak:PatronlarDünyası